top of page
IMG_8455.heic

Resan till Prestationsteknik

Ett av mina livsmål är att bli den bästa versionen av Jennifer, det är något jag har satt upp för mig själv för att ständigt sträva efter att fortsätta utveckla mig själv, fortsätta vara nyfiken på livet och lära mig mer.

Om det är ett ouppnåeligt mål? Nej inte för mig, jag har flera gånger nått mitt mål genom att styrka för mig själv att; just nu är jag den bästa versionen av Jennifer! Det fina med detta är att det alltid finns utrymme för att bli den bästa versionen av mig allteftersom förutsättningarna ändras.

Alla människor förtjänar att leva utifrån sin sanning och att bli mentalt välmående individer, oberoende av område i livet. Därför tror jag starkt på att alla kan ta steg till att bli den bästa versionen av sig själv!

Vi alla har förmågan inom oss. Med stöd och hjälp kan vi nå det vi önskar!

Nyfiken på att arbeta med mig? Hör av dig direkt så tar
vi reda på hur du får den bästa hjälpen!

Kompetenser & Utbildningar

  • Neurolingvistisk programmering (NLP) - Coach2coach 2011

  • Sociologi med inriktning på arbetsmarknadskunskap - Stockholms universitet 2015-2018

  • Kommunikologi med inriktning på förändringsarbete - Certifiering MetaNoova 2015-2019

  • Utveckling grupp och ledare (UGL) - Förvarshögskolan 2016

  • Utvecklande ledarskap (UL) - Förvarshögskolan 2022

  • Ledarskap och grupprocesser - Högskolan Dalarna 2022

Jennifer Kröger

Min egen resa

Min egen utvecklingsresa startade när jag gick till en samtalscoach för första gången vid 17 års ålder med inställningen “vad ska jag ens göra där? Kommer jag sitta där med näsdukar och gråta? Varför ska jag gå till en typ psykolog?”
 

Den Jennifer var en tjej som inte var sann mot sig själv. Som lät andras behov gå före sina egna. Som anpassade sig till omgivningen och levde utifrån den klassiska samhällsnormen att vara ”duktig flicka”. Jag presterade högt i skolan, på jobbet, bland vänner och i familjen.

Det första samtalet med coachen blev startskottet för min resa till att bli mer sann mot mig själv och att bli den bästa versionen av Jennifer!

 

Jag blev medveten om mina kommunikationsstilar, både verbalt och kroppsligt. Jag lärde mig att förstå och tyda mina egna behov och prioritera mina behov före alla andras som jag tidigare hade gjort. Jag förstod vikten av gränssättning för att må så bra som möjligt. Jag förstod att jag behöver vara sann mot mig själv för att nå min fulla potential och utforska mig själv vidare.
 

Nyfikenheten kring mig själv växte och likaså nyfikenheten kring människor i min omgivning.

Hur fungerar allas relationer? Vad skaver? Är det möjligt att hantera skavet och stärka relationerna? Hur fungerar det på arbetsplatser där människor inte väljer sina kollegor utan blir satt i grupp för att utföra arbetsuppgifter? Hur lätt är det egentligen att vara chef?
 

Jag har lärt mig, testat, tränat och lärt mig igen.

Med nyfikenhet för människor och vår utveckling har jag bestämt mig för att göra det jag brinner för - att hjälpa människor nå en hållbar prestationsnivå i sitt eget liv för att kunna bli den bästa versionen av sig själva!

Vill du veta mer om vem jag är så följ Prestationsteknik på Instagram och Jennifer Kröger på Linkedin.

  • Linkedin
  • Instagram
bottom of page